Narednog vikenda “Beach volleyball Zenica” na zeničkim bazenima

Organizacioni odbor “BEACH VOLLEYBALL  ZENICA” sa velikim zadovoljstvom vam predstavlja projekat koji ima jedinstvenu notu okupljanja mladih odbojkašica i odbojkaša.

Cilj projekta je  promocija odbojke na pjesku u BiH gde će na ovom velikom projektu učestvovati 24 ekipe odnosno 100 odbojkaša širom BiH, te na ovaj način dati podršku našim odbojkašima da pokažu svoje znanje, ali i promociju svega što je u trendu i što je dio novog modernog načina igranja odbojke u svjetu.

Kako bi sve izgledalo savršeno  na velikom Festivalu odbojke na pjesku „BEACH VOLLEYBALL ZENICA“ će se održati na prekrasnim pješčanim terenima Gradskih bazena Zenica.

Tereni sa najmodernijim odbojkaškim elementima te velikim reklamnim panoima i savremenim ozvučenjem sastavni su dio ovog velikog projekta.

Termin održavanja: 8 i 9 avgust  2020. godine, od 09 do 20 h.

Beach Voleyball Zenica je kompletan sportsko-zabavni spektakl koji nudi gledateljima osim vrhunskih odbojkaških mečeva na pjesku, razne sadržaje na Gradskim bazenima Zenica koji okružuju teren.

Vrhunski mečevi, sasvim posebno navijanje jer sve je toliko blizu da gledatelji imaju osjećaj direktnog sudjelovanja, odlična organizacija, zagarantiran užitak u sportu i odlična zabava, poručili su organizatori u pozivu na ovaj događaj.