FOTO: Izvučena imena sretnih dobitnika Ramazanskog kviza

Pred tročlanom komisijom, koju su činili hafizi dr. Safet ef. Husejnović, Amir ef. Kaknjo, i mr. Ishak ef. Efendić, danas je u prostorijama Medžlisa Islamske zajednice Zenica obavljeno javno izvlačenje imena sretnih dobitnika u Ramazanskom kvizu „Saznaj i nauči o Islamu“, kojeg je RTV Zenica emitovala u okviru Ramazanskog programa, u organizaciji MIZ Zenica, koji je obezbjedio kompletan nagradni fond.

Prvu novčanu nagradu u iznosu od 300 KM dobila je Merima Skopljak iz Poratja kod Zenice. Druga nagrada u iznosu od 200 KM pripala je Ilmi Hrustić iz zeničke ulice Prvomajska, a treća od 100 KM otišla je u ruke Jasmini Ćukle iz zeničke ulice Goraždanska.

Izvučena su imena i dobitnika deset utješnih nagrada: Vardo Zumra, iz Briznika, zatim Tesnim Efendić sa Bilmišća, Ahmed Ćukle iz Goraždanske ulice, Sidika Mahmić, također iz Goraždanske ulice, Naim Rešić iz Šerića, Vardo Fadila iz Briznika, Alma Smriko iz ulice Zmaja od Bosne, Mirzada Ćukle iz Goraždanske ulice, Melisa Begić iz Slapnice kod Kakanja, i Amna Aličehajić iz Nemile.

Sretni dobitnici nagrade mogu preuzeti već od ponedjeljka u prostorijama Medžlisa Zenica, a najkasnije u narednih petnaest dana. Uz zahvalu svima koji su pratili Ramazanski program RTV Zenica i učestvovali u ovom kvizu, te čestitke sretnim dobitnicima, evo još nekoliko napomena iz Propizicija kviza:  Nagrade će dobiti izvučeni učesnici čijih je svih 30 odgovora tačno, te da su odgovori stigli blagovremeno, zaključno sa 26.05.2020. godine.

-Koverte sa netačnim odgovorima nisu uzete u razmatranje.

-U slučaju da osvojenu nagradu ne preuzmete u roku od 15 dana od dana objave, ista ostaje u fondu nagrada kviza i prenosi se u sljedeći kviz Medžlisa IZ Zenica.

-Nagradu možete preuzeti isključivo pod uslovom da su navedeni Vaši lični podaci tačni.(Sinan G.)