Uputstvo o postupanju rada sa strankama u Gradskoj upravi Grada Zenica

U svim službama Gradske uprave, uključujući i šalter-salu, na snazi je Uputstvo o postupanju za vrijeme trajanja opasnosti od zaraze koronavirusom, koje će biti na snazi do 1. aprila.

„Kada je u pitanju rad sa strankama, obavljaće se na način da će na slobodnom šalteru biti dozvoljeno prisustvo samo jednoj stranci i pristup samo jednom šalteru i to tek kad prethodna stranka napusti šalter-salu“, pojašnjava Aerzemana Čeliković, pomoćnica gradonačelnika za opštu upravu.

Čeliković dodaje da je mnogo stranaka koje u šalter-sali imaju obaviti svoje poslove, ali da će uprkos ovim mjerama koje usporavaju postupak, svima biti udovoljeno do kraja radnog vremena.

Dodala je da se površine u šalter-sali i u drugim prostorima Gradske uprave redovno dezinfikuju, apelujući na građane da se pridržavaju proipisanih mjera i instrukcija, kako bi zaštitili svoje zdravlje i spriječili širenje korona virusa.

Ovo Uputstvo je postavljeno na vidnim mjestima u prostorijama Gradske uprave, a sve gradske službe moguće je kontaktirati putem mejlova i kontakt brojeva telefona.
(Sanja Stević)