Večeras trostruki program u okviru Drugog zimskog festivala Zenica Adventure

Zenica Adventure 2019., festival je koji je donio veliko uzbuđenje i oduševljenje svih posjetilaca našeg grada u ovim novogodišnjim danima. Nakon sinoćnjeg fenomenalnog nastupa Amela Ćurića i današnje Revije pasa i kućnih ljubimaca, program Ze Adventure-a nastavlja i večeras.

Posjetioci će večeras imati priliku izabrati jedan od tri događaja u okviru našeg zimskog festivala. U 19:30 u Studengradu, imat ćete priliku vidjeti prvu harmoniku svijeta, Semira Hasića koji je jedan od najboljih harmonikaša u svijetu. A na sceni u „Studengradu“ gledamo ga sa kolegicom i fantastičnom violinisticom Natalijom Stanisavljević.

U 20:00 sati u Bosanskom narodnom pozorištu, za sve ljubitelje Kamernog simfonijskog orkestra Zenica, biće izveden tradicionalni Novogodišnji koncert, dok je večeras, bina Studengrada rezervisana za jednog od najiskusnijih DJ-eva u državi, u pitanju je DEEJAY BENJA. Dođite i budite dio nezaboravnog provoda Zenica Adventure-a 2019. Vidimo se!

Pratite sve događaje, najave i izvještaje Drugog zimskog festivala “Zenica Adventure 2019.”, na našoj Facebook stranici Zenicainfo.ba, kao i web portalu Zenicainfo.ba, jer tu smo zbog vas i uvijek prije svih.

Drugi Zenica adventure organizuje Grad Zenica uz tehničku realizaciju JP RTV Zenica i u koprodukciji sa partnerima festivala: Bosansko narodno pozorište, Muzej grada Zenica, Župa Svetog Ilije, HKD „Napredak“, Crkvena opština Zenica, SPKD Prosvjeta, Savez izviđača Grada Zenica, Institut Yunus Emre, MC Condor, Udruženje poslodavaca Zenica, JP Tržnica, JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata, Gradska kafana.
(Maid Dizdarević)