PROMO: Velika nagradna igra: Mastercard® i Bosna Bank International nagrađuju

Velika nagradna igra: „Mastercard® i Bosna Bank International nagrađuju“

Beskontaktno platiš, „Toyotom“ se vratiš!

Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa kompanijom Mastercard® pokrenula je nagradnu igru za sve korisnike Mastercard® kartica izdatih od BBI banke sa glavnim nagradama: putnički automobil „Toyota Yaris“, turističko porodično putovanje u inostranstvo i mobitel „Samsung Galaxy“ A80.

Organizatori nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca i tri vrijedne nagrade: električni romobil „Xiaomi“, laptop HP 255 GZ i poklon bon BBI Centra u vrijednosti od 400 KM.

Učešće u nagradnoj igri, koja traje od 1. septembra do 31. decembra 2019. godine, mogu uzeti svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske beskontaktne transakcije na prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 50 KM.

Izvlačenje dobitnika provest će se slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, koje će biti upriličeno svakog zadnjeg četvrtka tekućeg mjeseca za prethodni mjesec.

Dobitnici mjesečnih nagrada učestvuju i u izvlačenju jedne od glavnih nagrada, a veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka mjesečnih nagrada kao i jedne od tri glavne nagrade.

Izvlačenje glavnih nagrada bit će upriličeno 16.1.2020. godine.

Sve informacije potražite u pravilima nagradne igre na web stranici BBI banke www.bbi.ba