Hasan Ozer: Očekujem prvu domaću pobjedu uz pomoć navijača

U pet dosadašnjih kola Premijer lige, zenički Čelik ima učinak od dvije pobjede i dva neriješena rezultata, uz jedan poraz. Sa osam bodova na diobi je treće i četvrte pozicije na tabeli sa ekipom Borca.

Zenički ligaš je do sada bio uspješniji na gostovanju i upravo prvu domaću pobjedu izabranici trenera Hasana Ozera tražiće sutra u okviru 6.kola. Na Bilino polje stiže trećeplasirana Tuzla City.

„Izvukli smo greške iz dosadašnjih utakmica. Imamo širok izbor igrača njih 27. Do danas nema povrijeđenih. Svi su dobro raspoloženi i maksimalno motivisani za utakmicu. Očekujem sutra uz pomoć naših navijača prvu domaću pobjedu“, istakao je na današnjoj press konferenciji trener Čelika, Hasan Ozer.

Vladimir Grahovac je u svom izlaganju naglasio kako im sutra u goste stiže kvalitena ekipa.

„Mi smo favoriti jer igramo na domaćem terenu i vjerujem da ćemo imati veliku podršku navijača. Uz  maksimalno angažovanje na terenu možemo ostvariti povoljan rezultat”, rekao je Grahovac.

Trener Ozer izjavio je na današnjoj press konferenciji da će sastav biti poznat tek nakon današnjeg treninga i da će priliku dobiti samo najspremniji.

Utakmica 6. kola Premijer lige Čelik – FK Tuzla City, igra se sutra na Bilinom polju, u terminu od 17:00 sati. (Mirsad Pripoljac)