Drugi Find Your SPARK Zenica – 3D Edition Powered by NSoft

Nakon prvog od četiri Find Your SPARKa ove godine, koji je održan u Banja Luci, odmah najavljujemo novi – Find Your SPARK Zenica – 3D Edition Powered by NSoft. Glavni organizator događaja, skupa s nama, je ZeForge – prvi developers community u Zenici. Mjesto održavanja je ZEDA, Zenica, a vrijeme održavanja subota, 20.7.2019. od 11 do 16 sati.

Za razliku od banjalučkog, gdje je glavna tema bila robotika, u Zenici će glavna tema biti 3D modeliranje i printanje. Koncept je isti, pa opet imamo tri dijela – gadget show sa svim najnovijim tech uređajima, radionicu o 3D modeliranju i printanju, te na kraju natjecanje.

Cijeli dan ćete moći pogledati i isprobati robotiće, dronove, električna vozila, virtualne igre, no naglasak će ipak biti na 3D tehnologiji. Uživo pogledajte 3D printere i ono što isti isprintaju. 3D olovke su tek nedavno postale popularne, ali tehnologija je posljednjih godina prešla sve granice. Rezultat je pristupačan, ali visokotehnološki uređaj koji je dovoljno malen da drži kao olovka, ali dovoljno napredan da ispisuje dok pokrećete ruku.

Sudionici radionice i natjecanja će tjedan prije samog događaja imati i dvije radionice u trajanju od dva sata kako bi se što bolje pripremili za natjecanje. Ove radionice će organizirati ekipa iz ZeForge-a. Tijekom Tech Challenge-a u sklopu događaja sudionici će biti podijeljeni u nekoliko timova i kreirat će određeni 3D model na zadanu temu. Nagrada je Polaroid Play 3D pen i odlazak na Find Your SPARK Mostar u 9. mjesecu. Ukoliko želite razviti svoje 3D vještine stvarajući nevjerojatne ilustracije i animacije, prijavite se putem kontakt forme najkasnije do 12.7.2019.

PROGRAM
11:00 – 16:00 Gadget Show: roboti, električna vozila, dronovi, 3D uređaji i igraće konzole
11:00 – 12:00 Brain Gym: radionica o 3D modeliranju i printanju
12:15 – 15:00 Tech Challenge: natjecanje iz 3D modeliranja i printanja
15:30 – 16:00 Proglašenje pobjednika i kraj događaja

Glavni partner događaja je ZeForge, a sponzori su: NSoft, SYNC, ZEDA, Grad Zenica, FMRPO, Bravo systems i Rolograf. Događaj je besplatan – sve što trebate uraditi da biste sudjelovali je popunjavanje kratke forme. Nakon Zenice slijedi Sarajevo.

PRIJAVE: http://bit.ly/2MW8tpD

#FindYourSPARK #FYS2019 #FYSZenica