Pogledajte video animaciju trase utrke “Zenički noćni cener”

Dok se pripremamo za 2. “Zenički noćni cener”, vrijeme je da se malo prisjetimo i staze utrke.

Od ove godine staza Zeničkog noćnog cenera, koja je poprilično ravna i idealna za obaranje ličnih rekorda, posjeduje zvanični AIMS certifikat koji je svrstava u svjetski priznate utrke, a trčat ćemo dva i pol kruga kroz najljepše dijelove grada.

Jedva čekamo da naš grad ispunimo trkačima koji dolaze iz cijele zemlje, a očekujemo goste i iz regije.

Ove godine smo posebno ponosni na preko 250 prijavljenih Zeničana što znači da se naš cilj stvaranja i jačanja trkačke zajednice u gradu polako ali sigurno ispunjava.

Vidimo se na startnoj liniji 13.04.2019. godine u 20:00 sati, poručuju organizatori.

Dok se pripremamo za 2. "Zenički noćni cener", vrijeme je da se malo prisjetimo i staze utrke.Od ove godine staza Zeničkog noćnog cenera koja je poprilično ravna i idealna za obaranje ličnih rekorda posjeduje zvanični AIMS certifikat koji je svrstava u svjetski priznate utrke, a trčat ćemo dva i pol kruga kroz najljepše dijelove grada. Jedva čekamo da naš grad ispunimo trkačima koji dolaze iz cijele zemlje, a očekujemo goste i iz regije.Ove godine smo posebno ponosni na preko 250 prijavljenih Zeničana što znači da se naš cilj stvaranja i jačanja trkačke zajednice u gradu polako ali sigurno ispunjava.Vidimo se na startnoj liniji 13.04.2019. godine u 20:00 sati.#Zenicatrči#budiprijateljzdravihnavika #uradidobrestvarizasvojgrad #trčinemašizgovor

Gepostet von Zenica Trči am Mittwoch, 3. April 2019