VIDEO: 24 minute sa Zoranom Kesićem

Popularni kritičar i voditelj emisije „24 minuta“, Zoran Kesić, predstavio se zeničkoj publici sa svojom, kako je sam naziva priredbom, pod nazivom „Kesić, priče i pesme“.

Sala BNP bila je premala da primi sve zainteresovane koji su htjeli ispratiti Kesićev nastup, u kojem na svoj jedinstven i humorističan način govori o medijima, kritizira i ismijava političare i njihov rad, na šaljiv način priča o ljubavi, muško- ženskim odnosima, pjeva, pleše i još mnogo toga.

U svojoj zeničkoj izvedbi imao je interesantan i šaljiv komenatar na incident u Gradskom vijeću, u kojem je vijećnik gađao rokovnikom gradonačelnika, a osvrnuo se i na probleme sa aerozagađenjem. O svemu tome govorio je i u našem intevjuu koji smo snimili prije njegovog nastupa, a koji, iako nam to nije bila namjera, traje 24 minute, što je i naziv emisije kroz koju je Kesić stekao regionalnu popularnost.

TV ZENICA: 24 MINUTE SA ZORANOM KESIĆEM

Popularni kritičar i voditelj emisije „24 minuta“, Zoran Kesić, predstavio se zeničkoj publici sa svojom, kako je sam naziva priredbom, pod nazivom „Kesić, priče i pesme“. U intervjuu, koji traje 24 minute, (sasvim slučajno 🙂 ) govori o aerozagađenju u Zenici, Kasumoviću, Putinu, Dodiku, emisiji, protestima u Srbiji….

Gepostet von Zenicainfo.ba am Dienstag, 22. Januar 2019