Oskrnavljeno spomen-obilježje Selmi Kovačević

Spomen obilježje kojim su Zeničani odali poštovanje svojoj rano preminuloj sugrađanki Selmi Kovačević protekle noći je oskrnavljeno vandalskim činom bez presedana.

Diskretno obilježje podignuto u spomen na 17-godišnju Zeničanku, Selmu Kovačević, koja je u aprilu 2009. godine, pala u nabujalu rijeku Bosnu i utopila se, za sada nepoznati destruktivci premazali su crvenom farbom.  Selmin brat, Sanjin, na svom je Facebook profilu pozvao svoje prijatelje i poznanike da pokušaju saznati ko su vandali koji su uništili spomenik. Alluring teens wall crosser in accidental lesbian fucking with horny border officer Super Hot Mandy Shows Us What Shes Got And Shes Still Got Plenty Blonde teen Lily Rader gets punished by boyfriends big dick Horny officer picked up an undocumented immigrant Two horny schoolgirls sharing the teachers cock Close up view of lesbian pussy pleasure A Dodgeball Where Youll Get Naked And Expected To Fuck Amazing Afternoon Hookup with Mom Agreeable milf gets a doggy position fucking Samantha Saint, Jayden Cole, Shyla Jennings and masturbation with a dildo Monique Symone Gets Picked Up And By W fuck pornjk.com.

Prijatelji, molim vas sve za malu pomoć. Ne znam razlog, ne znam zašto, ne znam zbog čega ili koga, ali nekome je spomenik mojoj sestri rahmetli koji joj je posvetila RAJA GRADA, kao što i piše na njemu, očigledno zasmetao. Za svaku tačnu informaciju koju saznate javite, slijedi i nagrada, – napisao je na svom profilu u objavi, na koju je reagovao veliki broj ogorčenih Zeničana.