ZEDA: Poziv trgovcima i proizvođačima konfekcije na poslovne susrete u Beograd

Agencija ZEDA, u saradnji s BIGMEV Centrom za razvoj odnosa s BiH, pozvala je trgovce i proizvođače tekstila i dječije konfekcije da učestvuju na poslovnim susretima sa turskim proizvođačima testila koji su lideri u oblasti dječijeg tekstila iz Burse. Susreti će se održati na Sajmu B2B BUSINESS TO BURSA u Beogradu 26. aprila 2018. godine.

Učesnicima je obezbijeđen besplatan prijevoz i noćenje s doručkom u hotelu s 5 zvjezdica (HOTEL METROPOL PALACE) u Beogradu kao i učešće na Sajmu koji se održava u istom hotelu.

Ukupno 51 proizvođač dječijeg tekstila iz Turske će učestvovati na ovom Sajmu koji su izabrani od strane Ministarstva ekonomije Republike Turske kao i Privredne komore iz Burse.

Agencija ZEDA podsjeća na obavezu registracije, koja se moće obaviti putem linka ovdje,  najkasnije do četvrtka, 19. aprila 2018. godine.

Polazak je planiran u srijedu, 25. aprila iz Sarajeva, preko Zenice i Tuzle i taj dan je planiran turistički obilazak Beograda, a poslovni susreti biće održani sutradan, 26. aprila, kada je planiran i povratak u BiH u večernjim satima.