Novo u Multilexu Ekran: ‘Tomb Rider’ (3D) i ‘Led’ od 15. marta

Akciona avantura sa Aliciom Vikander u ulozi Lare Croft “TOMB RIDER (3D)” i romantični mjuzikl “LED” od 15. marta na repertoaru su Multiplexa Ekran Zenica.

TOMB RAIDER (3D)

Nakon dva kultna nastavka s Angelinom Jolie, vrijeme je za novu Laru Croft s Alicijom Vikander u glavnoj ulozi. Lara Croft je strastvena, samostalna djevojka i kći ekscentričnog pustolova koji je nestao dok je ona još bila tinejdžerica. Sada, nakon sedam godina, Lara nema nikakav stvaran cilj ili svrhu te odbija preuzeti uzde carstva svojeg oca jednako kao što odbija priznati da je stvarno otišao. Protiveći se očevim posljednjim željama Lara odlučuje ostaviti sve iza sebe kako bi riješila zagonetku njegova misterioznoga nestanka, a svoju potragu započinje istraživanjem posljednje lokacije na kojoj je viđen.

Termini prikazivanja svaki dan od: 18:00 i 20:30 sati
Dodatni termini subotom i nedjeljom od: 14:30, 18:00 i 20:30 sati

LED

Inspirisan istinitim dogadjajima, Led je emotivna priča o djevojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion svijeta u umjetničkom klizanju. Još od ranog djetinjstva, Nadja je vjerovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najljepši ples. Zbog svoje vjere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspjeha u karijeri, Nadja doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Termini prikazivanja svaki dan od: 20:00 sati