Bilten: Razbojnik ženi otrgnuo mobilni telefon i nanio joj teške tjelesne povrede

Dana 10.03.2018. godine, u 12,30 sati, u Ulici Sarajevska br. 67, grad Zenica, od strane NN lica izvršeno je krivično djelo razbojništvo nad K.E. kojom prilikom je NN lice odgurnulo K.E. te od iste iz ruke otrgnulo mobilni telefom marke Samsung nakon čega je ista zadobila teške tjelesne povrede konstatovane u KB Zenica. Od strane policijskih službenika PS Centar sačinjena zabilješka uz upoznavanje tužioca i službenika OKP-a PU I Zenica.

Dana 10.03.2018.godine, u 18,30 sati, u Ulici Kranjčevićeva br. 8, od strane S.A. izvršeno je krivično djelo posjedovanja narkotičkih sredstava jedan paketić sa suhom biljnom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. U 18,30 sati od strane policijskih službenika PS Centar slobode je lišen i zadržan u prostorijama za zadržavanje S. A. Uviđaj izvršen od strane službenika OKP-a PU I Zenica.

Dana 10.03.2018.godine,u 22,10 sati,u ul.Dr.A.Aska Borića, grad Zenica, ispred UO Azura od strane više NN lica izvršeno je krivično djelo učestvovanja u tuči kojom prilikom je A.Z. iz Zenice zadobio lake tjelesne povrede konstatovane u KB Zenica. Uviđaj izvršen od strane službenika OKP-a PU I Zenica uz upoznavanje tužioca, saopšteno je u biltenu MUP-a ZDK.