Humanitarni bazar za Sajjru Poljo najavljen za 3. mart

Humanitarni bazar za Sajjru Poljo, najavljen za subotu, 24. februara na centralnom gradskom trgu, odgođen je zbog najavljenih niskih vanjskih temperatura i biće održan na istom mjestu i u već utvrđenom terminu (11-17 sati), 3. marta, objavili su organizatori još jedne akcije kojom se namjerava pomoći roditeljima malene Sajjre u prikupljanju sredstava potrebnih za rehabilitaciju i liječenje ove 12-godišnje Zeničanke.

Akciju koju je inicirala Mubera Alić, već je podržao veliki broj Sajjrinih prijatelja, koje okuplja Facebook grupa formirana s ciljem podrške njenom liječenju, prije svega onih, koje je zenička Vučica osvojila svojim neustrašivim i vedrim duhom, kao i neobičnim talentom za slikanje.

– I dalje vas POZIVAM da budete dio ove priče, donacijom ili vašim prisustvom na bazaru. Svi imamo kući nešto što nam je “viška”. Donirajte komad odjeće, obuće za djecu i odrasle, igračku, kozmetiku, stvar, bilo šta što bi I VI SAMI KUPILI I NOSILI.

Na bazaru ćemo opet svi imati priliku da po jako simboličnoj cijeni sve to prodamo tj. kupimo nešto za sebe od svega ponuđenog.

Napravimo taj jedan “dobri krug” davanja i kupovanja u isto vrijeme.

Sve što želite donirati, možete donijeti na dan i mjesto bazara. Ako vam to ne odgovara, pišite mi u inbox da se dogovorimo oko preuzimanja na drugi način.

Posjetite nas, pronađite nešto za sebe i samim tim uradite nešto za Sajjru.

Hvala vam od ♡

Budi dio tima pomozimo mladosti stati ponovo na noge, – objavila je Mubera Alić u Facebook grupi Budimo humani Pomozimo djevojčici Sajjri Poljo.

Podsjećamo i na druge načine na koji možete pomoći Sajjri Poljo.