Tradicionalna motorijada u organizaciji zeničkog Condor MC-a

Zenički club Condor MC organizuje tradiocionalnu motorijadu 30. i 31. augusta, koja će okupiti u Zenici ljubitelje dvotočkaša iz svih krajeva BiH, ali i šire regije. 

Motorijada se organizuje na Kamberovića polju, na sportskim terenima, a nizom programa i ove godine, ljubitelji ove vrste adrenalina, imaju u čemu da uživaju.

„Svi koji dođu mogu očekivati dva dana zabave, rock muzike i druženja s bajkerima. Već smo pri kraju s pripremama, ostalo nam je još da izdefinišemo oko noćenja i boravka gostiju. Imamo pet muzičkih grupa koje su se prijavile da će doći, posebni gosti iz Splita „Last man standing“, „Gnjev Anđela“, „ Zenički gruver“, koji će uveličati petak i subotu, pored njih tu je još nekoliko novih grupa koji će se ove godine pokazati kod nas na moto susretu. Očekujemo goste iz oko šesnaest zemalja, iz okruženja, ali i Evrope“, kazao je Elvir Alić, seketar Mc Condor.

Ono po čemu je motorijada prepoznatljiva jeste defile kroz grad koji će i ove godine sve bajkere provesti kroz naš grad.

„Ići ćemo kroz čitav grad, zaustavit ćemo se u centru grada, mali dio vremena ćemo provesti i u Crkvicama, da pokažemo ljudima šta sve ovaj grad ima, sve njegove ljepote. Ljude interesuje kako je uređen i gdje se šta nalazi, tako da ćemo napraviti jednu manju turističku rutu s motorima“, izjavio je Alić.

Iz MC Condor pozivaju vas da im se pridružite na Kamberovića polju, ulaz je besplatan, a dobro druženje zagarantovano i ručak obezbijeđen za sve. Ne propustite biti dio ovog moto spektakla! Generalni medijski pokrovitelj manifestacije je RTV Zenica. (Azra Dizdar)

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite Vaš komentar!
Molimo da ovdje unesete Vaše ime