Pretposljednja festivalska noć Zenica Summer Festa: Večeras koncert grupe Helem nejse

Ovogodišnji ljetni Festival, Zenica Summer Fest 2019., ulazi u sam finiš svog programa. Večeras, pretposljenje festivalske noći, na scenu ZSF-a, zeničkoj publici će se predstaviti popularna sarajevska grupa, Helem Nejse.

Helem nejse je bend, grupa, poznata po tome da rade radijske i pozorišne predstave. Iza sebe imaju preko 160 radijskih emisija, te preko 50 igranja predstave “Sarajevski dani terorizma.
Velikani poput Edo Maajka, Dubioza kolektiv, Marko Louis i Frenkie, ne prestaju hvaliti rad ovih svestranih momaka, iz čega su se rodile uspješne saradnje s navedenim izvođačima.

Na prošlogodišnjem Zenica Summer Festu, nastupali su kao predgrupa Dubiozi kolektiv, a ove godine imaju svoj, prvi solistički u Zenici, u srcu grada, na Trgu Alije Izetbegovića. Koncert počinje u 20:30 sati.

Pratite i dalje sadržaje Zenica Summer Festa na našim društvenim mrežama, na našem portalu Zenicainfo.ba, i na oficijelnoj stranici Festivala, zenicasummerfest.org, jer mi smo tu zbog vas, i uvijek prije svih. (Maid Dizdarević)