Počinje upis XI generacije Cisco Akademije u REZ Agenciji

Nakon što je i deseta generacija Cisco Akademije u REZ Agenciji uspješno završila obuku, počeo je upis u XI generaciju Cisco akademije. Nastava će se odvijati po programu CCNA Routing and Switching u multimedijalnom računarskom centru u prostorijama REZ Agencije u Zenici, a izvoditi će je certificirani Cisco instruktor Damir Begić.

Akademiju u REZ Agenciji je pohađalo deset generacija sa ukupno 189 kandidata od kojih je 147 uspješno završilo Akademiju i time steklo pravo pristupanja polaganju za CCNA (Cisco Certified Network Associate) certifikat, koji je polazna tačka u daljem programu obrazovanja i certifiranja koje nudi Cisco.

Polaznici dobijaju nova znanja u području brzorastuće tehnologije, a stvaraju se i visoko profesionalni kadrovi za održavanje internih mreža u preduzećima i administrativnim tijelima. Preduzeća dobijaju obrazovane i certificirane radnike koji će biti u stanju znalački rješavati probleme iz domena mrežnih tehnologija, saopšteno je iz REZ Agencije.

Od ove godine u ponudi su i dodatni sadržaji, poput: – Internet of Things – Uvod u Cybersecurity – Osnove Cybersecurity-a – Osnove Linux-a.

Cisco Akademija

REZ Agencija