Izmjena režima saobraćaja zbog izgradnje objekta ZE VAL

Iz Gradske uprave Zenica obavijestili su danas građane, učesnike u saobraćaju, da će se u dijelu Ulice Bulevar Eze Arnautovića, u blizini rondoa Drveni most, u periodu od 25. maja do 1. juna, te u periodu od 15. do 22. juna, saobraćaj odvijati naizmjenično jednom saobraćajnom trakom, u intervalu od 9 do 15 sati, uz korištenje svjetlosne signalizacije.

U ostalim satima saobraćaj će se odvijati bez prekida i bez upotrebe privremene saobraćajne signalizacije.

Do privremene izmjene režima saobraćaja doći će zbog izvođenja radova na izgradnji konstrukcije stambeno-poslovnog objekta od strane “ATA BUSINESS SOLUTION” iz Sarajeva. Komisija za bezbjednost saobraćaja Grada Zenice donijela je ovakav zaključak zbog moguće opasnosti po bezbjednost učesnika u saobraćaju na dijelu Bulevara Eze Arnautovića.

Građani su iz Službe za ekologiju, komunalne i inspekcijske poslove pozvani na poštivanje privremene saobraćajne signalizacije i razumijevanje.

Stambeno – poslovni objekat ZE VAL

ZE VAL je stambeno – poslovni objekat, čija izgradnja će se realizovati u skladu sa najsavremenijim standardima u ovoj oblasti. Objekat će imati 5 spratova i biće smješten na atraktivnoj lokaciji, u samom centru Zenice, u Ulici Mujagića sokak broj 15.

Bitan segment objekta je audio i termo izolacija, a klijentima će biti ponuđeno direktno i opremanje enterijera pločastim namještajem PRIMUS-a BALKAN.