FOTO: Svečano otvoren “Jumbo” u Zenici

Dugo su Zeničanke i Zeničani čekali današnji dan, i konačno dočekali.

Jumbo je danas otvorio novu prodavnicu u Robnoj kući Bosna, donoseći još više osmijeha zajednici. – Ovom prilikom želim da se zahvalim svim građanima Zenice koji su u ogromnom broju došli i poželjeli nam dobrodošlicu. Mnogo smo sretni i zadovoljni. Ovo je sedma poslovnica Jumba u BiH. Simbolično, prisutni smo na tržištu sedam godina i na današnji dan smo došli i u Zenicu. Prepoznali smo da Zenici kao gradu nedostaje ovakva jedna prodavnica a Jumbo zasigurno može to da ponudi. Znali smo da nas ljudi podržavaju i vole naš rad, ali ne u ovolikoj mjeri. Jako smo sretni danas, kazao je prilikom otvorenja Dino Šuta, country manager za BiH.

Jumbo, najomiljenija destinacija za sve uzraste zbog široke ponude proizvoda evropskog kvaliteta po najpovoljnijim cijenama, od danas je prisutan i u Zenici. Prodavnica je osmišljena tako da ponudi praktičnost i sveobuhvatno iskustvo kupovine. – Pored akcija koje smo organizovali za samo otvorenje naše poslovnice, a riječ je prije svega o školskom asortimanu gdje svakako preporučujem da budemo prvo mjesto prilikom odabira artikala za školu, tu su I naše redovne I trajno niske I pristupačne cijene. Trudimo se da budemo mjesto za sve I nikada ne odvajamo naše kupce. Oni su nam najvažniji I uvijek im stojimo na raspolaganju, dodao je Šuta.

Jumbo je međunarodna kompanija čija je osnovna djelatnost maloprodaja igračaka, proizvoda za bebe, sezonskih i ukrasnih predmeta, kućnih potrebština, kancelarijskog materijala i još mnogo sitnica kojima uvijek možete obradovati sebe ali i najdraže. Brojni kupci koji su prisustvovali današnjem otvorenju ističu kako su izuzetno sretni zbog otvorenja Jumbo prodavnice u Zenici tvrdeći kako ovaj brend nudi sve na jednom mjestu ali i najpovoljnije cijene što je najvažnije.

Simbolično, Jumbo je u BiH prisutan već sedam godina i ovo im je sedma poslovnica u našoj zemlji. Sa modernizovanim prostorima, kvalitetnom uslugom, kvalitetom proizvoda i jedinstvenim dizajnom te povoljnim cijenama zaista su najpovoljnije mjesto za vašu kupovinu. Jumbo nudi raznovrstan asortiman od preko 30 hiljada proizvoda, koji se odlikuju jedinstvenim dizajnom, odličnom kvalitetom i konkurentnim cijenama.

Jumbo u Zenicu donosi raznovrsnost proizvoda i zabavu za sve generacije. Otvorili su širom svoja vrata te vam poželjeli dobrodošlicu. (B.D.)