Prijem kod gradonačelnika Kasumovića za finalistu Zvezda granda, Dinu Suljića

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović danas je u svom kabinetu ugostio mladog Dinu Suljića, koji se plasirao u finale regionalnog takmičenja “Zvezde Granda”.

“Dino predstavlja svoj grad na ovom velikom takmičenju koje prati nekoliko miliona gledalaca. Uvijek ponosno ističe odakle je I sada je došao trenutak da mu na neki način vratimo tu njegovu pažnju. Nakon ulaska u finale, žiri više nema pravo glasanja i sada gledaoci svojim glasovima presuđuju o pobjedniku. Stoga, pozivam sve sugrađane da glasaju za ovaj predivni zenički cvijet, njegovu mladost, ljepotu I talenat. Imamo priliku da kandidat iz Zenice pobijedi I trebamo mu pomoći svi zajedno. Pokažimo solidarnost I glasajmo za Dinu koji se nalazi pod rednim brojem devet”, kazao je Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice.

Mladi I talentovani Dino Suljić sretan je što, kako kaže, ima ovakvu podršku koja mu jako znači. “Hvala svima, posebno gradonačelniku I svim građanima na podršci koju sam imao tokom cijelog takmičenja I nadam se da će tako ostati I u finalu. Od malih nogu se bavim muzikom, a ovo takmičenje mi je samo pokazatelj kako se vrijedilo truditi sve ove godine. Ponos mi je što predstavljam svoju Zenicu, građane I svoju domovinu Bosnu I Hercegovinu na ovom velikom takmičenju te pozivam građane da budu uz mene I u finalnoj večeri I svojim glasovima omoguće da pobjedu donesem u naš grad I državu”, kazao je Dino Suljić. (B.D.)