Gradonačelnik Kasumović: Grad Zenica će podržati koncert u Gradskoj areni “Husejin Smajlović”

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović ugostio je organizatore koncerta u povodu Dana zaljubljenih, a koji će se održati 10. februara u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” na kojem će nastupiti Saša Kovačević, Collapse band i Emelin.

Ovom prilikom organizatori su upoznali gradonačelnika kako će predstojeći koncert biti nezapamćen događaj u “Areni”, a kojeg će pratiti svjetska scenografija i ozvučenje.

Gradonačelnik Kasumović pozdravio je ovaj događaj, posebno uzimajući u obzir činjenicu da u posljednje vrijeme koncerti nisu tako česti u “Areni”, sve zbog sadržaja na Trgu Alije Izetbegovića poput “Zenica summer festa” i “Zenica adventurea”.

Bit će mi drago da naša “Arena” bude domaćin koncerta, posebno što se organizira simbolično povodom Dana zaljubljenih. Grad Zenica će podržati predstojeći koncert, baš kao što podržavamo sve druge dobre sadržaje i manifestacije koje se dešavaju u Gradu Zenica“, kazao je gradonačelnik Kasumović.

Na kraju, organizatori su pozvali gradonačelnika da svojim prisustvom uveliča predstojeći događaj, a kako su kazali već sada vlada ogromno interesovanje za ulaznicama čija online prodaja počinje najkasnije naredne sedmice.