Volcanobet priredio najveću bonus akciju: „Triple Double – Igraj košarku“ bonusi bez uslova

U svom stilu tvoja betting platforma volcanobet.ba ti tokom trajanja Mundobasketa od 25. avgusta do 10. septembra donosi fantastične bonuse bez uslova.

Uz taktove i stihove novog singla Who See –  Triple double, double, double koji slavi igru košarke i energični Mundobasket – Volcanobet.ba triple double bonusi bez uslova su sada na tvojoj listi prioriteta.

Dok iz udobnosti svoga doma ili bilo kojeg drugog mjesta uživaš u Mundobasketu ne propusti priliku da se oprobaš u triple double akciji. Sve što treba da uradiš jeste da se registruješ i autorizuješ nalog na Volcanobet.ba platformi i dobijaš  „Triple double bonus“ – 50 besplatnih casino spinova, 20 KM sport free beta i 10 besplatnih Wingo rundi.

Zato ne propusti priliku da učestvuješ i osvojiš Triple double bonus u „Triple double – Igraj košarku„ akciji koja traje za vrijeme Mundobasketa, od 25. avgusta do 10. septembra 2023.

Volcanobet tvoja betting platforma. Stay in the game!!!

Sve detalje o promociji možete pronaći na našem sajtu https://promo.volcanobet.ba/promocija/triple-double-bonusi/ i instagram stranici @volcanobet.ba

I to nije sve. Svi ljubitelji košarke koji žele da budu u toku svih zbivanja na Mundobasketu i iz prve ruke sa lica mjesta LIVE iz Manile dobiju informacije, neka nas obavezno zaprate na @volcanobet.ba jer Svjetsko prvenstvo u košarci je više od samog sportskog događaja – to je manifestacija strasti, talenta i želje za postizanjem vrhunskih rezultata.