Ante Dragičević potpisao ugovor sa RK Čelikom

Nakon što su Ugovor o saradnji i pozajmii igrača potpisali predsjedici RK Čelik Zenica Pane Škrbić i predsjednik ,,Sloboda Solane’’ Tuzla Ismar Šabonjić, po kojem će sjajni ljevoruki igrač Ante Dragičević narednih godinu dana braniti boje novog Premijer ligaša RK Čelika.

Zatim su sjajno desno krilo Ante Dragičević i predsjednik RK Čelika Pane Škrbić potpisali ugovor po kome će Dragičević narednih godinu dana braniti boje Zeničkih ,,crno-crvenih’’.

,,Sada je sve jasno: 24. jula dolazim na pipreme RK Čelika i nadam se sa ćemo dobro započeti novu takmičarsku sezonu. Radujem se što ću ponovo biti medju ,,starom rajom’’, među momcima s kojim sam igrao predprošle godine, prije odlaska iz Čelika u RK Slobodu. Daću svoj maksimum, zajedno sa mojim sigračima, da u Premijer ligi BiH  pružimo što bolje partije i borbenom igrom osvajimo srca naših navijača’’, izjavio je Dragičević nakon potpisivanja ugovora za RK Čelik.

Predsjednik RK Čelika Pane Škrbić je povodom povratka  Dragičevića u Čelik izjavio:

,,Hvala predsjedniku RK ,,Sloboda Solane’’ i direktoru Kluba Mirzi Buliću, što nastvaljamo kontinuitet naše prijateljska saradnje dva kluba. Mislim da u sportu i u rukometu posebno mora biti više medjuklupske poštene, prijateljske i korektne saradnje, pored žesstoke borbe timova na samom terenu. Vjerujem da ćemo našu sardnju i ubuduće širiti. Želim, našim prijateljima iz RK ,,Sloboda Solane’’ sve najbolje u daljem radu’’, kaže Pane Škrbić.