U utorak nova sjednica Gradskog vijeća Zenica, na predloženom dnevnom redu 15 tačaka

Trideset peta sjednica Gradskog vijeća Zenica održat će se u utorak, 13. juna 2023. godine u 10 sati, u Velikoj sali Grada Zenica.

Na predloženom dnevnom redu sjednice je 15 tačaka, koje se, u najvećem dijelu odnose na izvještaje o radu i poslovanju za prošlu godinu javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad Zenica.

Također, na dnevnom redu je Prijedlog Plana investicionih ulaganja u oblasti vodoprivrede na području Grada Zenica za 2023. godinu, Prijedlog Plana investicionih ulaganja u oblasti cestovne infrastrukture za 2023. godinu te Prijedlog Odluke o subvencioniranju troškova grijanja za sezonu 2022/2023. godine.

Vijećnicima će biti predstavljen Izvještaj o radu savjeta i povjerenika mjesnih zajednica Grada Zenica u 2022. godini, kao i Prijedlog Programa izrade katastra komunalnih uređaja Grada Zenica.

Materijali za predloženi dnevni red su dostupni na web stranici Grada Zenica i mogu se preuzeti putem linka: http://www.zenica.ba/gradska-uprava/vijece-grada-zenica/sjednice-gradskog-vijeca/.