Tradicionalni iftar u organizaciji JP RTV ZENICA

Pretposljednjeg dana mubarek mjeseca Ramazana, Javno preduzeće Radio-televizija Zenica organizovala je tradicionalni iftar za partnere i sponzore specijalnog programa povodom Ramazana.

U ugodnom ambijentu restorana “Ada” bila je ovo prilika da sa našim partnerima sumiramo program koji smo realizovali u proteklih mjesec dana, ali svakako i porazgovaramo o drugim temama i projektima. Goste je u ime domaćina pozdravio direktor JP RTV ZENICA, Nandino Škrbić, zahvalivši im za podršku koju su nam pružili i izrazio nadu da ćemo i naredne godine, ponovo, zajednički realizovati Ramazanski program.

Direktor Škrbić je ovom prilikom sponzorima uručio i zahvalnice, a vrijedi istaći da su uz nas ovog Ramazana bili: Biss tours, Rima pak, Eurolifting – podružnica Mervan, HA Dukat – kafa Stari dukat, Ferrum transporti, Prima commerce, Multiteh inženjering, Supermarket LIDER, Tola company, Aura osiguranje, Poliklinika Sunce, kompanija ITC, Almy i Comp expert. Za goste-partnere je priređeno i malo iznenađenje u vidu poklona-hedija koje su im uručili Sanel i Rizo, ekipa popularnog serijala u okviru specijaliziranog programskog sadržaja povodom Ramazana – “Ramazanska hedija”.