KŠC “Sveti Pavao” u Zenici priredio tradicionalnu “Uskrsijadu”

I ove godine su u Katoličkom školskom centru “Sveti Pavao” u Zenici organizirali tradicionalnu “Uskrsijadu”, manifestaciju u povodu obilježavanja svetkovine Uskrsa.

Kao i proteklih godina bile su tri kategorije u natjecanju: najtvrđa pisanica, trčanje s kašikom u kojoj je obojeno jaje i najljepša pisanica.

Pobjednici u ovom veoma uzbudljivom i zanimljivom natjecanju su bili učenici i učenice Osnovne škole Katoličkog školskog centra: U natjecanju najtvrđa pisanica pobjednica je Ana Jelović iz VIb razreda, u trčanju sa pisanicom u kašici, pobijedila je Luka Lopičić iz Ia razreda, a za najljepšu pisanicu proglašena je pisanica Lee Popović iz IIIa razreda.
Učenici, koji su zdušno navijali su dali posebnu draž ovom takmičenju.

Program su vodili Nikolina Rosić i Marko Puđa, učenici Gimnazije, a cijeli događaj je osmislio i organizirao profesor Anto Žigonjić.

Na kraju je ravnatelj Centra “Sveti Pavao”don Vlatko Rosić najuspješnijim učenicima i učenicama podijelio prigodne poklone, koje je za ovu priliku osiguralo Hrvatsko kulturno društvo “Napredak” Zenica.   (A. Huskić)