Dženan Lončarević u hotelu Zenica zabavljao Zeničanke za 8. mart, večeras “repriza”

Povodom Osmog marta – Dana žena, u banket salonu Hotela Zenica sinoć je održan koncert regionalne zvijezde Dženana Lončarevića. Ulaznice za ovaj događaj su odavno rasprodate, tako da je sinoć veliki broj zaljubljenika u ovu vrstu muzike uživao uz mnogobrojne hitove.

“Drago mi je da sam verčeras tu da proslavimo Dan žena. Poruka svim muškarcima je da pripaze žene i da svaki dan bude Dan žena. Večeras smo napravili dobru zabavu i dobru žurku i drago mi je što sam dio svega ovoga”, kazao je Lončarević.

Organizatori su istakli veliko zadovoljstvo što je banket salon Hotela Zenica po prvi put otvorio svoja vrata velikom broju sugrađana koji su uživali u nastupu Dženana Lončarevića. Cilj je u budućnosti imati bar jednom mjesečno ovako veliki događaj.

“Velika je odgovornost ugostiti više od 1.400 ljudi za dvije noći, jer organizujemo svirke za osmi i devet mart, to je velika čast i velika odgovornost prema tim ljudima da sve protekne u najboljem redu, ali i veliko zadovoljstvo na kraju kad vidimo da su svi zaista zadovoljni i da sve protiče onako kako smo zamislili”, kazala je Amra Begović, menadžerica Hotela Zenica.

S obzirom na veliki interes sugrađana organizatori su odlučili da Dženan koncert održi dvije noći za redom. Tako će i večeras banket salon Hotela Zenica biti prepun zaljubljenika u Dženanove pjesme. Karte i za ovaj koncert već odavno su rasprodate što samo po sebi govori koliko su u Hotelu Zenica napravili dobar potez otvaranjem banket salona za svoje sugrađane. (N.G.)