Direktor “Doma za stara lica Zenica” uručio zahvalnicu gradonačelniku Kasumoviću

Gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića posjetio je Kemal Efendić, direktor Javne ustanove “Dom za stara lica Zenica”, a ovom prilikom razgovarali su o radu ove ustanove, unapređenju uslova i svakodnevnog rada sve sa ciljem pružanja još kvalitetnije njege osobama treće životne dobi.

“Gradska uprava sa mnom na čelu maksimalno je opredijeljena da se stvaraju bolji uslovi života svih građana, a tu se svakako podrazumijevaju i osobe treće životne dobi koje su smještene u “Domu za stara lica Zenica”. Do sada je, također, ova ustanova uspješno odgovorila svim izazovima, izvršava svoje zadatke i brine o starijim i iznemoglim osobama. U skladu sa svojim mogućnostima, Gradska uprava Zenica će nastaviti i dalje sa podrškom radu ove ustanove”, rekao je gradonačelnik Kasumović.

Na kraju sastanka, direktor Efendić uručio je gradonačelniku Kasumoviću zahvalnicu za doprinos i pomoć u radu ustanove, što je jo jedna potvrda da Gradska uprava Zenica na čelu sa gradonačelnikom nastoji na sve načine pomoći ne samo ovu nego i sve druge javne ustanove na području Zenice, saopćeno je iz Gradske uprave Zenica.