PD Željezara organizuje tradicionalni izlet na Smetove

PD “Željezara” Zenica pod pokroviteljstvom Grada Zenica , 28.01.2023.godine (subota)   organizuje tradicionalnu manifestaciju “PJEŠAĆENJEM DO ZDRAVLJA- SVI NA SMETOVE- SVI NA SNIJEG”.

Pozivamo sve građane Grada Zenica da se pridruže ovoj manifestaciji i provedu jedan dan na čistom zraku i prirodi te osjete čari planine Smetovi, a naročito će nas obradovati da se pridruži što više djece, omladine kao i kompletnih porodica , jer je i datum prilagođen njima a to je zadnji vikend zimskog raspusta.
Svi učesnici manifestacije u planinarskom domu Smetovi bit će dočekani čajem i kafom a druženje će biti upotpunjeno zajedničkim ručakom sa tradicionalnim planinarskim grahom.
Okupljanje i polazak je organizovan u 9,00 sati sa platoa ispred Arene sa obaveznim evidentiranjem i prijavom učesnika te podjelom akreditacija. Povratak je organizovan besplatnim autobuskim prevozom sa polaskom u 17,00 sati sa platoa Smetovi.
Hvala svim građanima koji se odazovu na ovu manifestaciju čiji je cilj propagiranje planinarstva , uz jedan planinarski pozdrav VEDRO!!!