Obilježen jubilej SD “Winner” Zenica

Na kraju kalendarske godine sportsko društvo Winner iz Zenice organizovalo je tradicionalno druženje sa prijetljima, roditeljima polaznika, partnerima  i donatorima. U lijepoj atmosferi proslavljena je 11. godišnjica postojanja i rada sportskog društva Winner, a uručene su prigodna priznanja i zahvalnice.

U proteklih 11 godina veoma uspješnog rada kroz univerzalnu školu prve sportske korake napravilo je oko 5.000 zeničkih dječaka i djevojčica. Plivanje, skijanje, košarka, odbojka, tenis samo su neki od sportova zastupljenih u sportskoj školi. Svojim nesebičnim zalaganjem i predanim radom poseban doprinos pravilnom razvoju djece dali su profesori sporta. Obilježavanje godišnjice postojanja i rada iskorišteno je za uručenje zahvalnica i diploma najzaslužnijim za razvoj sportske škole.

11 godina, jako, jako puno aktivnosti, velikih projekata, jako puno djece je prošlo i učestvovalo u radu Sportskog društva Winner u svim segmentima, od plivanja, skijanja, univerzalne škokle sporta, košarke, odbojke, tenisa i evo mi smo ponosni na sve ono špto smo postigli, drago nam je da ćemo se na obilježavanju godišnjice družiti sa verlikim brojem ljudi i idemo dalje, radimo još velike projekte koji su pred nama, evo hvala Bogu korona je završena tako da svi naši sugrađani mogu očekivati velike stvri od Sportskog društva Winner, kazao je Sanjim Aldobašić iz pomenutog društva.

Kroz ovo društvo u raznim aktivnostima do sada je prošlo na hiljade mališana. (M. Pripoljac)