6.8 C
Zenica
Ponedjeljak, 4 Marta, 2024
Naslovnica Aktuelno Zeničani čekaju u redu da bi kupili ulaznice za utakmicu BiH –...

Zeničani čekaju u redu da bi kupili ulaznice za utakmicu BiH – Crna Gora

FOTO: Faktor.ba

U poslovnicama agencije Centrotrans jutros u devet sati počela je prodaja ulaznica za utakmicu 5. kola UEFA Lige nacija B, u kojem će fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na stadionu Bilino polje u Zenici, 23. septembra od 20.45 sati, igrati protiv Crne Gore.

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine u prodaju je pustio 90 posto kapaciteta zeničkog stadiona, od čega će za gostujuće navijače prema pravilima UEFA-e biti omogućeno pet posto od ukupnog broja ulaznica, dok je određeni fond ulaznica rasprodat kroz navijačke komplete ulaznica prije početka UEFA Lige nacija.

Da je veliki interes za ovu utakmicu, potvrđuje i veliki red ispred poslovnice agencije Centrotrans u Zenici. Cijene karata su 20 KM za tribinu zapad, 15 KM za istok, te 10 KM za tribine jug i sjever.

U cilju sprječavanja manipulacija jedna će osoba moći kupiti najviše dvije ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta) te evidentiranje serijskih brojeva ulaznica. Prvi susret selekcije BiH i Crne Gore, koji je 11. juna ove odigran u Podgorici, okončan je bez pobjednika 1:1.

Selekcija BiH, osim susreta u Zenici, odigrat će u sklopu ovog ciklusa i gostujući meč protiv Rumunije, koji je na rasporedu 26. septembra.

Faktor.ba

 

Hide picture