Rukometni prvak Crne Gore u Zenici

FOTO: RK Čelik

Poznat je četvrti učesnik tradicionalnog međunarodnog rukometnog turnira “Zaim Kobilica”, 3. septembra, koji se po deveti put održava u Zenici. To je državni rukometni prvak Crne Gore, Rukometi klub Budvanska rivjera iz Budve.

Ovo je saopštio predsjednik RK Čelika i Organizacionog odbora turnira – Pane Škrbić:
Između više kandidata za četvrtog učesnika turnira odabrali smo odličnu ekipu crnogorskog rukometnog prvaka države za ovu godinu – ekipu RK Budvanska rivijera iz Budve. Imamo odlične i prijateljske odnose sa dosta crnogorskih rukomenih klubova, pa je logičan potez Organizacionog odbora da na turnir pozovemo prvaka Crne Gore, što je Uprava budvanskog kluba rado prihvatila” – izjavio je Škrbić.
Radi se o klubu sa mladim i talentovanim igračima, koji su tri kola prije kraja prvenstvene sezone osvojili ovogodišnju šampionsku titulu prvaka Crne Gore.
Kao što je poznato, ostali učesnicu turnira u Zenici su: ORK Bosna Sarajevo, RK Kakanj i domaćin RK Čelik.
Turnir se održava 3. septembra u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” u Zenici.
“Pozivamo ljubitelje rukometa da dođu na turnir i uživaju u dobrom rukometu, što garantuju ove četiri ekipe, te da na djelu prvi put nakon pvenstvene pauze vide novu ekipu RK Čelika i
uvjere se u naš kvalitet – kaže predsjednik Škrbić. I dodaje “Organizacioni odbor priprema takođe i iznenađenja i nagrade za posjetioce turnira, o čemu ćemo javnost kasnije obavijetiti –
zaključuje predsjednik RK Čelika Pane Škrbić.

RK Čelik Zenica