Edukacija Odbora za upravljanje i održavanje mjesnih vodovoda

Služba za vodoprivredu, putnu infrastrukturu i mjesne zajednice obavještava mjesne zajednice na području Grada Zenica da će se u dane 14., 15. i 16.06.2022.godine, održati Edukacija Odbora za upravljanje i održavanje vodovoda, na temu primjene Odluke o mjesnim vodovodima Grada Zenica, i to u terminima i po slivovima kako slijedi:

PRVI DAN – 14. juni 2022. (utorak) – od 10,00 – 12,00h

–          prisustvuju članovi Odbora sa područja:  sliva Babina rijeke ( Smetovi, Seoci, Puhovac, Arnauti, Varda, Radinovići, Sebuje, Trešnjeva glava, Gradine i dr. ), područja Perin Han ( Gorica, Dolača, Mošćanica, Palinovići i dr.) i područja Lašve ( Višnjica, Drivuša i dr.)

DRUGI DAN – 15. juni 2022. (srijeda) – od 10,00 – 12,00h

–          prisustvuju članovi Odbora sa područja: sjeverno od tunela Vranduk ( Orahovica, Nemila – sliv rijeke Bistričak, Kovanići, Begov Han – Pepelari, Topčić Polje, Starina, Gladovići i dr.), područja Gornje Zenice ( G. Zenica, Dobriljeno, Bilivode i dr. ) i područje Gradišta ( Gradište, Bukovica, relej Lisac, Tetovo, Podbrežje i dr. )

TREĆI DAN – 16. juni 2022. (četvrtak) – od 10,00 – 12,00h

–          prisustvuju članovi Odbora sa područja: sliva rijeke Kočeve ( Pojske, Janjac, Vrselje, Stranjani, Lokvine i dr.) i područja Donja i Gornja Gračanica, Pehare, odvojak za Plahoviće, Sviće i dr.

Na predmetnoj Edukaciji obavezni su prisustvovati i predsjednici mjesnih zajednica.

Materijali i Program Edukacije, bit će uručeni prije samog početka Edukacije.

Služba za vodoprivredu, putnu infrastrukturu i mjesne zajednice