Dva igrača Neimara pozvana na okupljanje futsal reprezentacije BiH

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se juče na Ilidži gdje će obaviti mini pripreme pred dvije prijateljske utakmice koje će odigrati sa selekcijom Kuvajta. Selektor Ivo Krezo u ovim susretima računa na sljedeće igrače:

Mehmed Ramić, Mahir Hodžić i Eldin Hadžialjević (Bosna Kompred), Nermin Akmadžić i Sejad Ibrišimović (Bubamara Cazin), Darko Ivanković (Brotnjo), Emir Gekić (Konjic), Miljan Odžaklić (Radnik), Denis Zelenković (Doboj), Amir Baručija (Neimari), Ante Grbešić, David Barbarić, Dejan Rašić i Dragan Marić (Hercegovina), Sulejman Salkić (Neimari).

Selektor Futsal „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine, Ivo Krezo, prije nekoliko dana poslao je poziv za futsal nogometaša MNK Neimari Zenica, Amira Baručiju, za nastup u prijateljskim utakmicama protiv selekcije Kuvajta. Isti, naknadni poziv dobio je i drugi nogometaš Neimara, Sulejman Salkić. Tim povodom na oficijelnoj facebook stranici MNK Neimari su objavili:

„Naš Sulejman Salkić se pridružio Amiru Baručiji i našem treneru Miki Čampari. Ponosni smo na naše momke. Želimo im puno uspjeha u pripremnim utakmicama i da na njima pokažu sve ono što posjeduju i time opravdaju ukazano povjerenje.“

Utakmice će biti odigrane u dvorani hotela „Hills“ na Ilidži 6. i 8. maja. (M.P.)