“Neimari” pozivaju navijače da ih podrže u duelu sa Drinom

Prva utakmica 10. kola Prve futsal lige Federacije BIH igra se u subotu 12. februara od 20 sati. Ekipa Neimara u Areni Husejin Smajlović ugostiće Drinu iz Goražda.

Drina je trenutno šesta na tabeli dok su Neimari prvi sa učinkom 8 pobjeda i 1 poraz, i sa sakupljena 24 poena. Domaćin ima upisane dvije uzastopne pobjede i  favorit je u ovoj utakmici a sa zvanične facebook stranice kluba pozvali su navijače da dođu u što većem broju da ih podrže u trci za prvo mjesto.

Ono što je jako bitno i čega smo se zaista uželjeli tokom ove pauze jeste vaša podrška sa trbina koja nam uvijek daje dodatnu snagu i vjetar u leđa da tu istu podršku i opravdamo. Zato već danas sebi rezervišite subotu od 20:00 sati i budite u Areni kako bi podržali naše momke i tako im pokazali da smo jako ponosni na ono što oni rade i na način kojim predstavljaju naš grad Zenicu. Svaki navijač nam je bitan, zato dođite u što većem broju i podržite nas“, poručuju iz MNK Neimari .

Drugoplasirani Željezničar iz Sarajeva u 10. kolu na domaćem parketu ugostiće Žepče. Vitez igra protiv Centra a DiaBIH će ugostiti Novi Travnik. (M.P.)