JP “Tržnica” Zenica: Raspisan Javni poziv za iznajmljivanje novogodišnjih kućica u sklopu Studengrada

Zeničko preduzeće „Tržnica“ i ove godine raspisalo je Javni poziv za iznajmljivanje novogodišnjih kućica u sklopu ovogodišnjeg Studengrada na Trgu Alije Izetbegovića.

Na korištenje izadajemo 20 novogodišnjih kućica i to zainteresovanim ponuđačima, odnosno privrednim subjektima, koji imaju potrebno odobrenje za rad, a cijena zakupa jedne kućice za period od 15. decembra do 7. januara iznosi 700 KM bez PDV-a“, pojašnjava Selma Vidimlić,  direktorica zeničke „Tržnice“, dodajući da je u ovu cijenu uračunata električna energija, promocija na sve tri platforme RTV Zenica, svakodnevni programski sadržaji na Radio Zenice, koncerti u okviru festivala „Zenica Adventure“, te centralni javni doček Nove godine.

FOTO: Zenicainfo.ba

Javni poziv za iznajmljivanje novogodišnjih kućica otvoren je od juče, a prijave se podnose do 08. decembra, dok će njihovo otvaranje biti obavljeno dva dana kasnije. Sam izbor najpovoljnijeg ponuđača izvršit će se na osnovu kriterija najvišeg iznosa ponuđene cijene zakupa, a sa odabranim ponuđačima zaključit će  ugovor o zakupu kućica sa svim potrebnim odredbama, pravima i obavezama, kao i plaćanju ponuđene cijene zakupa.

(V. J.)