RK Čelik u nedjelju dočekuje Žepče, utakmica uz prisustvo publike

Utakmice 4. kola Prve rukometne lige Federacije BIH igraju se ovog vikenda. Rukometaši Čelika imali su odličan start.

Nakon tri prvenstvena kola i osvojenih maksimalnih 9 bodova u nedjelju u 16 sati nastavljaju žestoku borbu za prvenstvene bodove. Ovoga puta u zeničkoj Areni gostuje odlična ekipa iz Žepča. Prema odluci uprave Kluba, prvi put će nakon dužeg vremena biti dozvoljen pristup publike u ograničenom broju i uz puno poštovanje zdravstvenih mjera.

„To podrazumjeva da publika može ući uz prikaz potvrde o vakcinisanju, negativan test ili dokaz o preboljenoj koroni, te uz mjerenje temperature na ulasku u Arenu„ pojašnjavaju u RK Čeliku.

Istovremeno, posjetiocima će biti pružena prilika da prije početka i u toku utakmice kupe godišnje članske karte RK Čelika od 20, odnosno 50 KM, koje obezbjeđuju gratis prisustvo svim prvenstvenim, kup i prijateljskim utakmicama RK Čelika. Ujedno iz zeničkog ligaša pozivaju sve prijatelje rukometa da dođu i bodre podmlađeni i borbeni Čelik kojeg odlikuje kolekivna igra, požrvovanost i žar i ogromna želja za pobjedama. Novi (stari) trener Miki Filipović ubrizgao je ekipi filizofiju žestoke borbe i požrtvovanja na terenu do konačne pobjede. (M.P.)