ZEDA: Poziv zeničkim preduzećima za besplatnu promociju proizvoda u sklopu “Show room-a”

FOTO: Zenicainfo.ba

 Iz agencije ZEDA stigao je poziv zeničkim preduzećima da se prijave za besplatnu promociju preduzeća, proizvoda i usluga. Svi zainteresovani imat će mogućnost da u sklopu „Show room-a“ agencije najbolje predstave ono čime se bave.

„Show room“ dio je centra za poduzetnike i investitore koji je ZEDA osnovala u saradnji sa Gradom Zenica i Udruženjem poslodavaca Zenica kroz program Evropske unije i Vlade Njemačke, te EU pro lokal kojeg je implementirala Njemačka razvojna agencija-GIZ.

Iz agencije ZEDA pozivaju zeničke privrednike da se prijave za besplatnu promociju preduzeća, proizvoda i usluga. Svi zainteresovani imat će mogućnost da u sklopu „Show room-a“ agencije najbolje predstave ono čime se bave.

Kako navode u ZEDI „Centar za poduzetnike i investitore“ mjesto je gdje dolaze brojni investitori, privrednici i posjetioci, tako da je ovo prilika da saznaju za vaše preduzeće, proizvode i usluge, što može biti prilika za uspostavljanje nove saradnje. Ukoliko ste zainteresovani možete se obratiti agenciji ZEDA, te dostaviti proizvode koji na najbolji način oslikavaju vaš biznis, kao i kataloge i druge vrste promotivnog materijala. (R. Š.)