NAKON HISTORIJSKE POBJEDE: Posebno dizajnirana torta za gradonačelnika Kasumovića

Nakon velikog i ujedno historijskog događaja koji se proteklog vikenda desio u Zenici, kada se odbojkaška reprezentacija BiH plasirala na Evropsko prvenstvo, gradonačelnik Zenice, Fuad Kasumović, danas je u svom kabinetu obradovan posebno dizajniranom tortom.

Tim povodm, uputio je riječi zahvale bosanskohercegovačkim odbojkašicama i kompletnom timu:
“Kao znak zahvalnosti za gostoprimstvo i podršku koja im je ukazana u našem gradu, reprezentativke Bosne i Hercegovine u odbojci, stručni štab i rukovodstvo Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine na čelu s predsjednikom Alijom Fatićem danas su me obradovali posebno dizajniranom tortom.
Sretan sam i ponosan što je u Zenici ispisana još jedna lijepa strana historije bosanskohercegovačkog sporta.
U ime svojih sugrađana i u svoje lično ime čestitam Edini Begić, Milani Božić, Ajli Hadžić, Anđelki Radišković, Iman Isanović, Jeleni Mlađenović, Dajani Bošković, Eleni Babić, Ajli Paradžik, Edini Selimović, Žani Dragutinović, Eli Klopić, Milici Ivković i Dženiti Rašidović, kao i selektoru Stevanu Ljubičiću i njegovim saradnicima na historijskom plasmanu na Evropsko prvenstvo. Ubijeđen sam da ćete i na najvećoj kontinentalnoj smotri dostojno predstaviti svoju domovinu, a mi u Zenici radujemo se što ćemo vas od 30. maja do 06. juna ponovo imati priliku gledati u našoj Areni protiv rivalki iz Portugala, Estonije i Latvije”, kazao je gradonačelnik Kasumović.