Vrijedna donacija kompanije ALMY. za SOS Dječija sela BiH

Organizacija SOS Dječija sela BiH zbrinjava 217 djece i mladih bez roditeljskog staranja. Svaki dan ova organizacija obezbjeđuje osnovne životne potrebe našoj djeci i ulaže u budućnost Bosne i Hercegovine. Kompanija ALMY je prepoznala važnost postojanja ustanova koje rade za naugroženije u našem društvu, a pritom direktno doprinose našoj zajednici.

“Donacija građevinskog materijala za obnovu SOS kuća itekako nam je značajna u vrijeme kada smo suočeni sa mnogim izazovima u kojima nastojimo djeci i mladima koji odrastaju u SOS porodicama obezbijediti sve što im je potrebno za sigurno odrastanje. Znamo koliko znači imati siguran dom u kojem se stvaraju uspomene za cijeli život. Vjerujemo da ova donacija kompanije Almy znači početak jednog dugoročnog prijateljstva”, istakao je Adnan Alikadić, direktor Programa u SOS Dječijem selu u Sarajevu

Uposlenici ove organizacije su posjetili naš Salon Ceralmyco i Bau Centar Almy, kako bi preuzeli vrijednu donaciju koja će im biti od velike pomoći. Budite i Vi podrška za SOS Dječija sela u BiH, jer sigurnost djeteta je briga svih nas!