Tri nova lokalna portala koja vrijedi pratiti!

TNT Grupacija unatoč korona krizi i lošoj ekonomskoj situaciji u svijetu ove godine bilježi veliko širenje u digitali.

Ove godine orijentir poslovanja bio je na pokretanju dva nova radija; TNT radija Sarajevo i Narodnog radija Sarajevo, a uz njih odrađen je kompletan redizajn svih web stranica grupacije i pokrenuta je nekolicina novih portala.

Tri portala koja su vrijedna praćenja i koja prate cijelu ideju koja stoji iza svih medija TNT grupe oko stvaranja lokalnih zajednica su:

  • eNovosti.ba – Tuzlanski info portal
  • Mostarski.info – Mostarski info portal
  • Travnik.ba – Portal vezan uz Travnik i okolicu

eNovosti.ba portal vezan uz Tuzlu

Krajem godine pokrenut je eNovosti.ba, Tuzlanski info portal koji nastoji stvoriti zajednicu svih stanovnika Tuzle i okolice. Kroz zanimljive vijesti i novosti te mnoštvo drugih korisnih informacija za Tuzlansku zajednicu, ovaj portal već je prvog dana zabilježio velik broj posjeta, koji ne sumnjamo da će iz dana u dan rasti.

Ako živite u Tuzli ili okolici pratite portal eNovosti.ba i budite informirani o svojem području. Na portalu postoji i opcija ‘Pošalji vijest’, preko koje putem jednostavne kontakt forme možete poslati sve važne stvari i tako pomoći u radu portala.

Tuzla je sjedište Tuzlanskog kantona u BiH i ujedno spada u jedno od najstarijih naselja u Europi u kojem i dalje žive ljudi. Sam portal ima viziju postati glavno informativno sredstvo Tuzlanskog kantona i besplatno pružati vijesti svim stanovnicima. Osim toga, na portalu možete pročitati i informacije vezano uz povijest grada te redovno objavljivane osmrtnice.

Mostarski.info portal za Mostar i okolicu

Informativni portal Mostarski.info vezan je uz grad Mostar i njegovu okolicu. U vijestima vas iščekuju sve bitne informacije i novosti iz našeg grada, kao i razne druge korisne objave s kojima možete zaviriti u dugu povijest Mostara i upoznati se s poznatim ličnostima koje su rodom iz njega.

Mostar je jedan od najpoznatijih gradova u BiH i najpoznatiji je po mostovima, po kojima je dobio ime i koji su zaštitni znak grada. Mostarski.info portal je u kratko vrijeme prikupio vjerne pratitelje iz Mostara i slovi za glavni Mostarski portal.

Travnik – grad u srcu Bosne

Portal Travnik.ba posvećen je informacijama, novostima i svim važnim vijestima iz općine Travnik. Za razliku od prva dva portala, koji su nešto noviji, Travnik.ba portal je u pogonu već nekoliko mjeseci i bilježi ozbiljnu posjetu na mjesečnom nivou. Kroz razne kategorije portala možete saznati sve o gradu i biti prvi koji će doznati vijesti.

Travni je grad koji još od srednjeg vijeka igra bitnu ulogu Bosne i Hercegovine, a kroz povijest je bio prijestolnica bosanskih kraljeva i osmanskih vezira. Danas u općini živi oko 50 tisuća ljudi, a Travnik.ba informativni portal nastoji pružiti svim građanima bitne informacije.

TNT Grupacija u 2021. godini najavljuje još aktivnije vođenje postojećih portala, osim toga u planu ima i lansiranje nekih novih portala koji će biti lokalni, a u planu su i razni projekti na nivou cijelog Balkana.

Ova tri portala vrijedna su praćenja svim stanovnicima navedenih područja jer nude besplatne informacije i novosti iz gradova. Pratite portale i prvi budite informirani o svim novostima.