Zahvalnost gradonačelnika Kasumovića građanima na podršci i čestitkama za ostvareni rezultat

Fuad Kasumović, stari-novi gradonačelnik Zenice, izabran na izborima održanim 15. novembra, obratio se zvanično javnosti, te građanima Zenice uputio zahvalnicu, koju vam prenosimo u cjelosti:

“Poštovani sugrađani, dragi prijatelji,

Od objavljivanja neslužbenih rezultata Lokalnih izbora 2020 za gradonačelnika Zenice dobio sam veliki broj Vaših telefonskih poziva u kojima ste mi čestitali na uvjerljivoj pobjedi u trci za drugi gradonačelnički mandat, kao i SMS poruka i čestitki koje su mi stigle na adresu Kabineta gradonačelnika.

Još jednom koristim priliku da Vam se duboko zahvalim za rekordnu podršku koju ste mi povjerili na izborima. Ovih više od 30.000 Vaših glasova za mene su čast i obaveza da nastavim još odlučnije i bolje raditi na unaprijeđenju života u našem gradu. Stvaranje boljeg poslovnog ambijenta s ciljem otvaranja novih radnih mjesta, puštanje u rad generacijskog projekta “Toplana Zenica” uz poboljšanje ekološke slike u Zenici, kvalitetniji sportski rezultati zeničkih klubova i udruženja građana, stvari su koje sam započeo u prethodne četiri godine i na kojima ću istrajati i u ovom mandatu.

S poštovanjem”

 

Gradonačelnik Zenice
Fuad Kasumović