PROMO: Savršen odmor te čeka u hotelu Plivsko jezero

Zamisli da se ujutro probudiš u prelijepoj sobi s pogledom na jezero smaragdno zelene boje. Zamisli miris prirode, bajkoviti izlazak sunca, uživanje u ukusnoj hrani, potpunom miru ili pak adrenalinskoj zabavi…

Upravo to, a i mnogo više, nudi ti novouređeni hotel Plivsko jezero, smješten pored kraljevskog grada Jajca, na obali Velikog Plivskog jezera.

Proteklih mjeseci bili smo uglavnom u svojim kućama. Imali smo dovoljno vremena za razmišljanje, a mnogi od nas su došli do zaključka da se trebamo okrenuti sebi i svome. Toliko je neistraženih ljepota oko nas, toliko avantura koje možemo doživjeti.

Sada konačno postoji mjesto koje ti omogućuje lagodan odmor uz najljepše prirodne ljepote Bosne i Hercegovine.

Hotel Plivsko Jezero raspolaže s 34 sobe, koje su po svojoj veličini podobne za parove i velike porodice.  Potpuno renovirane, idealne su za odmor i bijeg od svakodnevnice. Čak i ako nisi u potrazi za mirom i zabavom, već u Jajce dolaziš poslovno, naše sobe će ti pružiti oazu mira, usklađenu s prirodom i pomoći ti da napuniš baterije.

U hotelu se posebno ističu odlična gurmanska ponuda, prelijepa bašta kafića  te bogat sadržaj za dječiju zabavu.

Hotel također posjeduje moderne električne čamce i pedaline koje je moguće iznajmiti po pristojnim cijenama.

Neka tvoja avantura na jezeru započne što prije! Sada možeš iskoristiti super priliku: Noćenje u hotelu s doručkom za 52 KM po osobi te gratis vožnju pedalinom.

Na web stranici hotela Plivsko jezero www.plivskojezero.compogledaj detaljno šta ti sve nudimo i odaberi najbolju ponudu za sebe i svoje najdraže.Kontaktiraj nas i na brojeve telefona: 030 654 090, 063 527 388. 

Tvoje savršeno mjesto je sasvim blizu tebi. Dođi da ga otkriješ. Neka užitak bude smaragdno zelen.

Pogledajte foto galeriju: