Zahvalnica gradonačelniku Kasumoviću za podršku u organizaciji prvog “Vision hair show Zenica 2019.”

Predstavnice Udruženja poslodavaca i Sekcije frizera i kozmetičara Zenica danas su uručile gradonačelniku Zenice Fuadu Kasumoviću zahvalnicu za izdašnu potporu prilikom prvi put organizovanog Vision Hair Show-a u Zenici.

Podsjećamo, riječ je o glamuroznoj reviji frizura „Fantastičnih devet“ frizerskih salona koji je organizovan prošle godine u mjesecu decembru. Svi prisutni mogli su tada da uživaju u svjetskoj modi frizura, a sve to kroz scenski performans modela.

„Došli smo ovdje kod gradonačelnika da mu uručimo zahvalnicu zato što nam je dao jedan veliki vjetar u leđa, da napravimo jednu pravu gradsku reviju frizura. Imamo i povratne informacije da je to bilo zaista spektakularno i možemo reći da smo uspjeli u onome što smo naumili“, kazala je ovom prilikom predsjednica Sekcije frizera i kozmetičara Hiba Bašić.

Zahvaljujući na posjeti i zahvalnici, ne krijući svoje zadovoljstvo zbog organizovanog događaja koji je bio svjetskog nivoa, zadivljujućih kreacija i fenomenalnih performansa, gradonačelnik je obećao da će ovu manifestaciju i u bliskoj budućnosti rado podržavati, te dodao:

„Ove gospođe i dame su napravile pravi svjetski šou u gradu da se ja dičim. Ovo što su one napravile možete vidjeti na modnim revijama u Italiji,Parizu itd. Grad će i dalje podržavati ovakva i slična Udruženja koja nude nešto europsko u ovom gradu“. (Edin S.)