ZENICA ADVENTURE: Gruver bend večeras u Studengradu

Nakon sinoćnjeg spektakularnog dočeka Nove 2020. godine i oduševljenja velikog broja posjetilaca u Zenici, Zenica Adventure večeras nastavlja s programom. Atmosferu će zagrijati prepoznatljivi momci iz Gruver benda, koji su već zabilježili jedan nastup u Studengradu.

Oni nikoga ne ostavljaju ravnodušnim svojom svirkom, u što smo se mogli uvijeriti i proteklih godina na njihovim klupskim svirkama, ali i brojnim nastupima, između ostalog na Zenica summer festu-u, i tokom prošlogodišnjeg Zenica Adventure-a. Bend Gruver je i tokom ovogodišnjih praznika sa nama, a slušat ćemo ih u „Studengradu“, tokom decembra i januara, i vjerujemo da se njihovim nastupima već unaprijed raduju mnogi naši sugrađani.

Nastup počinje u 19 sati i 30 minuta na dobro poznatom mjestu. Vidimo se večeras!

Pratite sve događaje, najave i izvještaje Drugog zimskog festivala “Zenica Adventure 2019.”, na našoj Facebook stranici Zenicainfo.ba, kao i web portalu Zenicainfo.ba, jer tu smo zbog vas i uvijek prije svih.

Drugi Zenica adventure organizuje Grad Zenica uz tehničku realizaciju JP RTV Zenica i u koprodukciji sa partnerima festivala: Bosansko narodno pozorište, Muzej grada Zenica, Župa Svetog Ilije, HKD „Napredak“, Crkvena opština Zenica, SPKD Prosvjeta, Savez izviđača Grada Zenica, Institut Yunus Emre, MC Condor, Udruženje poslodavaca Zenica, JP Tržnica, JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata, Gradska kafana.
(Maid Dizdarević)