ZENICA ADVENTURE: Završena još jedna programska noć Zenica Adventure-a

Završen je još jedan festivalski dan Zenica Adventure-a 2019., u kojoj su posjetioci imali priliku vidjeti i čuti četiri sadržaja, namijenjena za svačiji ukus.

U 11 sati na Trgu Alije Izetbegovića, održana je Revija pasa i kućnih ljubimaca. U 19:30, Zeničani su uživali u izvedbama ansambla “Od Bacha do sevdaha”, dok su ljubitelji klasične muzike, imali priliku vidjeli veličanstveni nastup Kamernog simfonijskog orkestra Zenica, i njihov tradiocionalni Novogodišnji koncert. Program je završio DEEJAY BENJA, koji je svojim house ritmovima, zabavio prisutne.

Sutra nas očekuju tri sadržaja. Nastup Sameda Džele i Revolt benda počinje u 12 sati, a u odličnu zabavu i ne sumnjamo. Haos animatori su na programu od 16:00 sati, dok će nas DJ Ady Resacovich dočekati za sami kraj programskog dana Zenica Adventure-a.

Pratite sve događaje, najave i izvještaje Drugog zimskog festivala “Zenica Adventure 2019.”, na našoj Facebook stranici Zenicainfo.ba, kao i web portalu Zenicainfo.ba, jer tu smo zbog vas i uvijek prije svih.

Drugi Zenica adventure organizuje Grad Zenica uz tehničku realizaciju JP RTV Zenica i u koprodukciji sa partnerima festivala: Bosansko narodno pozorište, Muzej grada Zenica, Župa Svetog Ilije, HKD „Napredak“, Crkvena opština Zenica, SPKD Prosvjeta, Savez izviđača Grada Zenica, Institut Yunus Emre, MC Condor, Udruženje poslodavaca Zenica, JP Tržnica, JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata, Gradska kafana.
FOTO: Nermin Kovač
Tekst: Maid Dizdarević