ZENICA ADVENTURE: Nastavljamo druženje u Studengradu

Zenica Adventure, festival je koji je unio dosta uzbuđenja i radosti u naš grad, te kroz svoje izuzetne vjerske, poučne i zabavne programe, osvojio srca i pažnju svih posjetilaca zimske zeničke čarolije. Tako će biti i večeras.

Večeras se ponovo družimo sa DJ Ruvex-om, koji će se potruditi da uz dobar ambijent Studengrada, i ovu programsku noć učini ugodnijom i opuštenijom. Nastup počinje u 19:30 sati, na dobro poznatom mjestu, Studengradu. Vidimo se!

Podsjećamo da je pred vratima sam vrhunac Zenica Adventure-a 2019. godine. 27. decembra, veliki solistički koncert Amela Ćurića. Dva dana kasnije, tačnije 30. decembra, velika regionalna zvijezda Šerif Konjević obećava nezaboravan provod, a u najluđu noć nas uvodi pop rock bend Regina, kao i Mostar Sevdah Reunion. Vidimo se u Studengradu, mjestu najbolje zabave.

Pratite sve događaje, najave i izvještaje Drugog zimskog festivala “Zenica Adventure 2019.”, na našoj Facebook stranici Zenicainfo.ba, kao i web portalu Zenicainfo.ba, jer tu smo zbog vas i uvijek prije svih.

Drugi Zenica adventure organizuje Grad Zenica uz tehničku realizaciju JP RTV Zenica i u koprodukciji sa partnerima festivala: Bosansko narodno pozorište, Muzej grada Zenica, Župa Svetog Ilije, HKD „Napredak“, Crkvena opština Zenica, SPKD Prosvjeta, Savez izviđača Grada Zenica, Institut Yunus Emre, MC Condor, Udruženje poslodavaca Zenica, JP Tržnica, JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata, Gradska kafana.
(Maid Dizdarević)