ZENICA ADVENTURE: Gruver bend večeras pred zeničkom publikom

Šestog programskog dana Studengrada, a u okviru Drugog zimskog festivala “Zenica Adventure 2019.”, zeničku publiku će dočekati Gruver bend. 

Oni nikoga ne ostavljaju ravnodušnim svojom svirkom, u što smo se mogli uvijeriti i proteklih godina na njihovim klupskim svirkama, ali i brojnim nastupima, između ostalog na Zenica summer festu-u, i tokom prošlogodišnjeg Zenica adventure-a. Bend Gruver je i tokom ovogodišnjih praznika sa nama, a slušat ćemo ih u „Studengradu“, tokom decembra i januara, i vjerujemo da se njihovim nastupima već unaprijed raduju mnogi naši sugrađani.

Pratite sve događaje, najave i izvještaje Drugog zimskog festivala “Zenica Adventure 2019.”, na našoj Facebook stranici Zenicainfo.ba, kao i web portalu Zenicainfo.ba, jer tu smo zbog vas i uvijek prije svih.

Drugi Zenica adventure organizuje Grad Zenica uz tehničku realizaciju JP RTV Zenica i u koprodukciji sa partnerima festivala: Bosansko narodno pozorište, Muzej grada Zenica, Župa Svetog Ilije, HKD „Napredak“, Crkvena opština Zenica, SPKD Prosvjeta, Savez izviđača Grada Zenica, Institut Yunus Emre, MC Condor, Udruženje poslodavaca Zenica, JP Tržnica, JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata, Gradska kafana.
(Maid Dizdarević)