Velika nagradna igra: Oaza zove na Europsko za dvoje

Groznica povodom Europskog rukometnog takmičenja, na kojem je ove godine i bh. reprezentacija, već je počela. Dresovi i dlanovi su spremni za bodrenje našeg tima koji će učestvovati na prvom velikom takmičenju u historiji rukometa koje će se igrati u tri države.

14. Europsko prvenstvo održat će se od 10. do 26. januara 2020. godine u Švedskoj, Austriji i Norveškoj, a kompanija Oaza tim povodom pripremila je veliku nagradnu igru u kojoj možete osvojiti put za dvoje i bodriti reprezentaciju BiH sa tribina.

Nagradna igra počnije 04.12. i traje do 24.12.2019. godine. Uz kupovinu tri proizvoda brenda Oaza u bilo kojem objektu na teritoriji Federacije BiH ostvarujete pravo na učešće u nagradnoj igri. Slanjem SMS poruke na broj: 091 212 410 (cijena poruke 0,20 KM+PDV) sa podacima: broj računa (razmak), ime i prezime (razmak) i grad, automatski ulazite u izbor za najsretnije dobitnike.

Pored glavne nagrade, putovanja za dvoje na Europsko prvenstvo u rukometu u Trondheim u Norvešku tu su i dodatne nagrade: 2 x vikend za dvoje na Vlašiću i 5 x poklon bon u iznosu od 50.00 KM.

Sve dodatne informacije o nagradnoj igri možete pronaći na Oaza FB profilu https://www.facebook.com/vodaoaza/