Mjesec velikih akcijskih sniženja u kompaniji Almy!

Kompanija Almy slavi 30 godina postojanja!

To je bio povod da iz kompanije Almy organizuju mjesec velikih akcijskih sniženja te posebna nevjerovatna sniženja na dane jubileja 8., 9. i 10.11.2019. godine.

Sniženja u marketima benzinskih pumpi Almy i prodavnici autodijelova

Mjesec dana nevjerovatnih popusta u marketima benzinskih pumpi Almy u Zenici, Sarajevu i Zavidovićima. Kompletan asortiman ulja i maziva svjetskih brand-ova Shell i Alpet će biti snižen za 30%. Kompletan asortiman guma na sniženju od 15% sa dodatnih 10% sniženja na dane velikog jubileja (08-10.11.2019.). Kompletan asortiman akumulatora će biti snižen 10%. Na dane jubileja kompletan asortiman robe iz marketa benzinskih pumpi će biti snižen za 30%, a snizit ćemo i cijene goriva!

Sniženja u Bau centrima Almy

Vikend slavljenička akcija u Bau centru kompanije Almy u Zenici je u znaku velikih sniženja i do nevjerovatnih 60%. Kompletan BAUMY program snižen je 30%, keramička ljepila, malteri, boje za zidove, fasade, boje za drvo i metal… Kompletan građevinski materijal snižen je 10% od čega izdvajamo sniženja na CEMEX cement, TERRASIT stiropor, armaturnu mrežu, crijep. Ostali programi koji će biti sniženi od 10% do 30%  grijanje, pelet, elektromaterijal, alat, vodomaterijal, iverica sa gratis rezanjem i kantanjem i još mnogo toga. Napominjemo da je u Bau centrima u Zavidovićima i Nemili kompletan asortiman robe snižen za 10% a BAUMY program 30%.

Sniženja u salonu Ceralmyco

Kompletan asortiman robe snižen je do 50% iz čega izdvajamo: Balta tepisi do 50%, kade do 50%, dekorativni kamen 30%, italijanska keramika 30%, španska keramika 20%, laminati 8mm i 12mm 20%, granitni program 20%, linoleumi 15%, sanitarije 10% te ostali asortiman robe 10%.

Akcijski katalog sa TOP artiklima iz Bau centra Almy Zenica i salona Ceralmyco pogledajte na priloženom link-u:

http://cloud.almy.ba/index.php/s/BoBGxy4kws7yKDa#pdfviewer

Dane jubileja ćemo iskoristiti da sve naše vjerne kupce obradujemo i sa poklonima u vidu auto mirisa ili tečnosti za vjetrobranska stakla, te čokoladom za malu raju i sa još mnogo toga!

Trideset godina sa Vama, kompanija Almy!